top of page
  • rudolfbanyai

Új időpontot kapott a Szenes Iván emlékkoncert

A slágergyárosra halálának évfordulójához kapcsolódóan minden évben nagyszabású koncerttel emlékeznek. Az idei koncert szeptember 15-én lett volna esedékes, azonban a várható rossz időjárás miatt új időpontot jelöltek ki.

Szenes Iván az egyik legtermékenyebb dalszövegíró és zeneszerző volt. Olyan dalok kerültek ki a kezei közül, mint a Nemcsak a húszéveseké a világ, vagy az Isten véled édes Piroskám. Szerzeményeit – amelyek jelentős részét a Tisztviselőtelepi otthonában írta – fiatal előadók is előszeretettel éneklik. Nem is csoda, hogy a halála után életre hívott Szenes Iván emlékkoncert ezreket vonz minden évben.


A szeptember 15-ére a Szenes Iván térre tervezett koncert ráadásul olyan szempontból is különleges, hogy Szenes Iván éppen idén lenne100 éves. Csakhogy az időjárás várhatóan nem kedvez a szabadtéri eseménynek, így azt egy héttel eltolták.


Szeptember 22. a Szenes koncert új időpontja – jelentette be a szerző lánya, Szenes Andrea a közösségi oldalán. Az előre megváltott helyjegyek erre az időpontra érvényesek.  



Comments


Hírek

bottom of page