top of page
  • rudolfbanyai

Öt év után újra lesz Tündértalálkozó a Kálvária téren

A nyár utolsó napján, augusztus 31-én ismét manók és tündérek veszik birtokba a Kálvária teret. A Turay Ida Színház szervezésében újjáéled a Mesepalota, a Koboldműhely, a Manóvarázsda. Emellett meseelőadások, tündérbalett, sok tánc és móka várja a látogatókat.

Nem nyugodott bele a Turay Ida Színház, hogy Pikó Andrásék színre lépésükkel 2020-ban leállították az egyik legsikeresebb józsefvárosi családi rendezvényt, a Tündértalálkozót. Most új partnerrel, a Budapest Brand-del ismét felélesztik ezt a varázslatos programot.


A Kálvária téren ezen a napon 10 órától mindenki belekóstolhat a manók és tündérek varázslatos világába. A Koboldműhelyben a kézműves foglalkozásoké lesz a főszerep, a Tündérmázoldában arcfestéssel készülnek, a Törptanpályán pedig a VIII. kerületi rendőrkapitányság készíti fel a kicsiket a helyes közlekedés alapjaira.

A Mesepalota a színielőadások otthonává válik. A Batyu Színház előadja a Bodza és a tenger, az Elvarázsolt mesék, valamint a Völgyhajó Bábszínházzal közösen a Mátyás király és a leleményes leány című darabot.  A Tánckuckóban Kékszakáll kalóz mutatja be a tánctudása legjavát.


A program a korábbi hagyományok szerint össztánccal zárul.

Comentarios


Hírek

bottom of page