top of page
  • rudolfbanyai

Öt drogdíler kezén kattant a bilincs

Egyikük a Blaha Lujza tér környékén terítette a kristályt, egy másik a Bacsó Béla utcai lakásában árult marihuánát, két nő és egy férfi pedig Józsefváros több pontján kokaint, amfetamint és marihuánát terített. Mind az öt személyt elfogták a rendőrök.  

Mint korábban már hírt adtunk róla, a drogosok visszaszivárogtak a Palotanegyedbe. A rendőrök augusztus 26-án rajtaütöttek egy 29 éves díleren, aki éppen ezen a területen terjesztette a kristály fantázianevű kábítószert - tudtuk meg a rendőrségtől. Ráadásul súlyosbító körülmény, hogy mindezt iskolák közelében tette. Aznap egy másik díler kezén is kattant a bilincs. A 31 éves férfi egy Bacsó Béla utcai társasház egyik lakásából árult marihuánát. A lakás átkutatásakor körülbelül negyed kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot foglaltak le. Tőlük mintegy 30 adag kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

 

A józsefvárosi rendőrök kezdeményezték mind az öt gyanúsított letartóztatását, továbbá kihallgatták a dílerek vásárlóit is, velük szemben kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

 

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

Hírek

bottom of page