top of page
  • vsomorjai

Önkormányzati helyiségbe vitte a letépkedett plakátokat a rongáló

Újabb egy, Pikó András által felhergelt plakátrongálót fogtak el, aki aztuán, hogy több választási posztert letépkedett, egy önkormányzati helyiségbe vitte be azokat. Kaiser Edvin fideszes képviselőjelölt tetten érte az elkövetőt és értesítette a rendőrséget. 


Éppen a közelben tartózkodott Kaiser Edvin, akinek egy ismerőse jelezte, hogy egy fiatal hölgy és segítője tépkedi le a Fidesz választási plakátjait, amiket aztán bevisz egy, az önkormányzattól bérelt helyiségbe, ami több kérdést is felvet.


Többek között azt is, vajon maguktól akarnak Pikónak megfelelni a bérlők, vagy utasításba kaphatták a jobboldali plakátok rongálását? 


Kaiser Edvin utánuk ment és kérdőre vonta őket, mire bevallották tettüket.

Azzal védekeztek, hogy egy művésztalálkozót szerveztek, és nem akarták, hogy a vendégeik politikusokat lássanak a bérlemény közelében

– mondja Kaiser Edvin, aki szerint, ha ez így is volna, akkor már csak az a kérdés, hogy miért csak a fideszes plakátokat tépkedték le.


A képviselőjelölt mindenesetre értesítette a rendőröket, akik felvették a jegyzőkönyvet.

Ilyenkor az történik, hogy szabálysértési eljárás indul az elkövetők ellen

– magyarázza Kaiser Edvin, aki szerint a változást nem lehet erőszakkal megállítani. 


Emlékezetes: a napokban egy másik plakátrongálót is fogtak. A középkorú férfi száz fideszes plakátot tett tönkre egy tapétavágó késsel, mielőtt elfogták a rendőrök. 

Comments


Hírek

bottom of page