top of page
  • rudolfbanyai

Ágyneműtartóba rejtőzött a felelősségre vonás elől az ittasan balesetező sofőr

Autójával felborított egy másik kocsit a Teleki László téren, majd elfutott a baleset helyszínéről. Abban bízott, hogy a rendőrök nem találnak rá otthonában, az ágyneműtartóba bújva. Tévedett.  

A Hírnyolc extra is beszámolt róla, hogy vasárnap délelőtt két autó ütközött a Teleki térnél. A rendőrség tájékoztatásából kiderült: a pirosra váltó lámpa fékezésre késztetett egy kocsit, a mögötte érkező pedig nekiszaladt és az oldalára fordult. A baleset okozója és utasa kiszálltak a felborult járműből és menekülőre fogták. A nagy sietségben azonban a kocsiban maradt a járművezető személyi igazolványa, így nem volt nehéz a nyomára bukkanni.


A férfit - segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről - a közeli lakásban, az ágyneműtartóban elbújva találták meg a rendőrök. M. Zoltánt előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Mint kiderült alkoholos befolyásoltság alatt állt, ezért menekülhetett el.


Mindkét autóban megsérültek a baleset következtében, amelynek körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja – közölte a rendőrség.

Comments


Hírek

bottom of page