top of page
  • vsomorjai

Videó: Dühöngenek az autósok, Karácsony ismét kitiltotta őket a pesti alsó rakpartról

Július 26-tól augusztus 15-ig ismét járhatatlan a pesti alsó rakpart egy szakasza - írja a Magyar Nemzet, hozzátéve: a gépjárművezetők szerint ez ismét komoly dugókat okoz és már most is lehetetlen a közlekedés.


Ismét kitiltotta Karácsony Gergely az autósokat a pesti alsó rakpart egy szakaszáról. A lezárás augusztus 15-ig tart. Ráadásul a főpolgármester a Facebookon jelentette be, hogy elkészültek a pesti alsó rakpart fejlesztésének engedélyezési tervei. Az új tervek pedig több gyalogos területről szólnak és csökkentett autóforgalmat ígérnek.


"Nagyon örülök neki, csak remélni tudom, hogy legalább a Molnár utcáig el tudok jutni" - ezt mondta a Magyar Nemzetnek ironikusan az az autós, aki a sávokban araszolva várta éppen a zöld lámpát a rakpart forgalmi terelésénél.


A gépjárművel közlekedők egyöntetűen felháborodtak, hogy nem közlekedhetnek a rakparton az Eötvös tér és az Erzsébet híd közötti szakaszon.


A lezárás miatt a közeli utcákban is nehézkes a közlekedés a dugók miatt.


„Szomorú vagyok, csalódtam, mert erre akartam jönni, de nem jött össze” – mondta egy másik férfi, aki lehúzott ablakkal állt a kánikulában a piros lámpánál a forgalomterelés előtt.


„Nagy királyság!” - ezt már egy másik sofőr mondta gúnyosan, aki kifejtette, hogy az autóforgalom korlátozásával „megölik a várost”. Nem lehet már közlekedni Budapesten, tette hozzá csalódottan. 


A teljes cikket IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet oldalán olvashatják.

Comments


Hírek

bottom of page