top of page
  • rudolfbanyai

Totális csőd a 120 ezres józsefvárosi kutyapiszoár

Messzire elkerülik az ebek Pikó Andrásék „forradalmi” újítását, a 120 ezer forintos kutyapiszoárt. Inkább pisilnek egy fa tövébe, vagy egy elhanyagolt szemétkupacra, mint arra a lyukas betondarabra, amit a Nagy Fuvaros utca Déri Miksa utca találkozásánál helyezett el az önkormányzat.

Teljesen felesleges pénzégetés volt a Pikó András vezette önkormányzat részéről az a 120 ezer forintos kutyapiszoár, amit a Szent Kozma Egészségügyi Központ elé raktak ki. A napokban több ízben is kint voltunk a helyszínen és azt tapasztaltuk, hogy míg a kutyavécéként funkcionáló betondarab teljesen száraz és foltmentes, addig a tágabb környezete tele van állati vizeletfoltokkal. A kutyák még egy közeli szemétkupacot is előbb „megtiszteltek” mintsem a számukra kihelyezett piszoárt vették volna igénybe.

Pikó Andráséknak nem ez az első és egyetlen eszement ötlete


Emlékezetes nagy port kavart az a hírek szerint Erőss Gábor alpolgármestertől származó ötlet, hogy a buszmegállók tetejére méheket vonzó vadvirágokat telepítenek. Továbbá egy akció keretében kárpitozott kanapét helyeztek ki a Harminckettesek terére, amin kiakadtak a helyiek, ugyanis tapasztalatuk szerint ezek az utcabútorok olyan embereket vonzzanak, akik nem megfelelően használják azokat.  

Comments


Hírek

bottom of page