top of page
  • rudolfbanyai

Sára Botond a Fidesz józsefvárosi polgármesterjelöltje

A 2010-es években alpolgármesterként, majd 2018-tól polgármesterként dolgozott Sára Botond, amely időszak alatt a legdinamikusabb fejlődésen ment keresztül Józsefváros. Az előző önkormányzati választáson 269 szavazaton múlt, hogy folytassa a munkát, most újra ringbe száll, s mint ígéri újra a biztonság, a rend és a fejlődés irányába tereli Józsefvárost.


Elindulok a polgármester választáson – jelentette be Sára Botond április 15-én a közösségi oldalára feltöltött videóban. A korábbi polgármester a felvételen arról beszél, hogy a józsefvárosiak szerint egyre rosszabb a helyzet a kerületben.


Mint mondta: Pikó András, amikor megválasztották, a csillagokat is leígérte az égről, de ebből semmi nem valósult meg. A város megállt a fejlődésben, a hajléktalanhelyzet tarthatatlan, az utcák egyre koszosabbak, szemetesebbek, valamint a közbiztonsági helyzet is romlott – sorolta a legfontosabb problémákat, amiket szerinte meg kell oldani, és nem kimagyarázni kell azokat.


Sára Botond úgy véli, a kerületet nem politikai csatatérnek kell használni, hanem a lehetőségeket az itt élők javára kell fordítani.


„Olyan polgármesterre van szükség, aki cselekszik, aki megoldja az emberek problémáját, aki gazdája a kerületnek. A kormányzati támogatásra lehetőségként tekint és a kerületiek javára fordítja. Én ilyen leszek. Azt biztosan meg tudom ígérni, hogy amennyiben mi vezetjük a várost, újra biztonság, rend és fejlődés lesz”

– fogalmazott.



Σχόλια


Hírek

bottom of page