top of page
  • rudolfbanyai

Színvonalas programkavalkád Józsefvárosban: jön a kő-papír-olló bajnokság

Az erotikus novellaíró tanfolyam, a migráns nők biciklioktatása és a vízipisztolycsata után itt van Pikóék legújabb programötlete: a kő-papír-olló bajnokság. Mindeközben a lakosokat zavaró problémák – mint a drogosok a kerületben, a koszos utcák és a forgalmi átalakítások okozta dugók  – továbbra is megoldásra várnak.

Pikó és stábja eddig is bővelkedett hajmeresztő ötletekben. Fizettek már a józsefvárosi adófizetők pénzéből biciklioktatást a Mátyás téren vagy éppen vízipisztolycsatát a Horváth Mihály téren, volt erotikus novellaíró tanfolyam is, miközben az itt élők legsúlyosabb problémáira nincs válasz.


Hajléktalanok árasztották el a köztereket, drogosok rúgják be a lakóházak kapuit, szemetesek az utcák, mivel az öt éve ígért 300 új szemetes helyett csaknem ugyanennyit leszereltek a kerületben, a kieszközölt forgalmi átalakítások pedig kilométeres dugókat eredményeztek.


De mindez úgy tűnik nem számít, hiszen most egy újabb nagyszabású programötlettel rukkoltak elő: kő-papír-olló bajnokságot szerveznek. A jövő hét csütörtökre a Dankó udvarba szervezett programra csoportok jelentkezését várják. Az érdeklődés már most óriási. A Facebook-esemény szerint már négyen jelezték hogy biztosan ott lesznek.

コメント


Hírek

bottom of page