top of page
  • vsomorjai

Széles politikai szövetség helyett egy szétvert baloldali összefogás Pikó öröksége

Kiabált vele, női mivoltában sértette, és egzisztenciálisan zsarolta Szili-Darók Ildikó alpolgármester asszonyt Pikó András – fejtette ki Veres Gábor, a helyi MSZP elnöke egy interjúban. A baloldali polgármester nem széleskörű szövetséget épített, hanem szétverte a baloldali összefogást.  

(fotó: facebook.com/Magyar Szocialista Párt)


Pikó András rendre azt a látszatot próbálja kelteni, mintha széles baloldali összefogás állna mögötte, valójában azonban ezt is sikerült szétvernie, amikor az erőszakos antifák kedvéért hátba szúrta a helyi szocialistákat.


Az MSZP-seknek kerek perec megmondta, hogy egy kivétellel nem akarja őket a csapatában látni, majd megsértődött, amikor a szocialisták bejelentették, hogy külön indulnak. 

Veres Gábor, a Józsefvárosi MSZP elnöke a Hírklikknek adott interjúban világított rá, milyen ember Pikó András a színfalak mögött, ahol nem játssza meg magát, hanem a valós arcát mutatja.


A polgármester Szili-Darók Ildikó alpolgármesterrel kiabált, vitázott és „nőként is csúnyán bánt vele, és ami a legcsúnyább, hogy megzsarolta, és azt mondta, ha nem támogatja őt minden egyes szavazatával, mint alpolgármester, akkor meg fogja vonni a hatásköreit, ezáltal a fizetése is visszaesik a képviselői alapbérre, vagy mondjon le, mint alpolgármester” – fogalmazott Veres Gábor. 


Pikó András kimutatta foga fehérjét: egyértelművé vált, hogy a baloldali értékek nem fontosak számára, csak a hatalom megtartása, aminek érdekében pedig az erőszakos antifákkal szövetkezett.

Comments


Hírek

bottom of page