top of page
  • vsomorjai

Saját emberei tálaltak ki Pikó önkényeskedéseiről

„Öntelt, autorier, lobbanékony” – mondta egy hangfelvételen Erőss Gábor alpolgármester, aki korábban arról is írt, hogy csapnivaló városvezetőnek tartja Pikó Andrást. Veres Gábor önkormányzati képviselő pedig a napokban hazugnak és undorító embernek titulálta a polgármestert, aki körül mára elfogyott a levegő. 


Hiába próbálta becsapni az embereket Pikó a kampány elején azzal a kijelentéssel, hogy mögötte áll a teljes baloldal, mára már sorra vallanak színt az emberei, akik válogatott jelzőkkel illetik a polgármestert. 


Még legközelebbi munkatársai, az általa kinevezett alpolgármesterek is rendre kifarolnak mögüle.


Az MSZP-s Szili-Darók Ildikó megelégelte, hogy Pikó egzisztenciális zsarolással, fenyegetődzésekkel tartotta sakkban, és a szocialista párt szinte teljes helyi tagozatával külön méreti meg magát.


Rádai Dániel is mintha látványosan távol maradna Pikótól, Erőss Gábornak pedig – bár papíron a polgármester mellett áll –szintén megvan a sarkos véleménye Pikóról. Szerinte a polgármester jól kommunikál, de nem jó városvezető.



„Öntelt, autorier, lobbanékony, ugyanakkor következetlen, befolyásolható, folyton rángatja a kormányt.” – fogalmazott Erőss, aki szerint emellett gyakori a polgármesteri és kabinetfőnöki dühkitörés a Hivatalban. 


Erőssnek nem ez volt az egyetlen kifakadása Pikóval szemben. Egy kiszivárgott hangfelvételen arról beszélt, hogy Pikó civilsége csak egy álca, valójában egy momentumos politikus, aki Gyurcsány Ferenc védelmében és irányítása alatt áll. 


Az említett baloldali politikusokon túl Veres Gábornak, az MSZP-DK-t tömörítő Józsefváros Jövőjéért frakció vezetőjének is elege van Pikóból. A legutóbbi képviselő-testületi ülésen undorító embernek, és hazugnak nevezte a polgármestert.     

Comments


Hírek

bottom of page