top of page
  • rudolfbanyai

Rendőri akció: Körözött személyt fogtak Józsefvárosban

Ötvenegy keresett személyt fogtak el egy rendőrségi akcióban. Egy hivatalos személy elleni erőszak miatt körözött nőt Józsefvárosban csíptek nyakon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya havonta szervez körözési akciót, hogy megtalálják azokat, akiket elfogatóparancs vagy eltűnés miatt keresnek – közölte a BRFK, akik július 1-je és 15-e között a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Közrendvédelmi Főosztály bevonásával 51 embert fogtak el. Többek között rablás, súlyos testi sértés, kábítószer birtoklása, csalás, ittas és bódult vezetés, illetve összesen 14 év meg nem kezdett szabadságvesztés letöltése miatt keresett személyeket. Továbbá egy eltűntként bejelentett embert is megtaláltak.



Egy hivatalos személy elleni erőszak miatt körözött 49 éves nőre Józsefvárosban csaptak le. Az asszony korábban ellenszegült az intézkedő rendőröknek, ezúttal esélyt sem adtak rá neki.

A szomszédos IX. kerületben, egy hét elfogatóparancs elől bujkáló férfit fogtak el, akit meg nem kezdett szabadságvesztés, lopás, kábítószer birtoklása, új pszichoaktív anyaggal visszaélés és csalás miatt kerestek.

Elfogtak továbbá egy 62 éves férfit is, akit emberölés miatt kerestek. A rendőrök szerint a gyanúsított 2021. november 13-án olyan súlyosan bántalmazta lakótársát, hogy az belehalt sérüléseibe.

Comments


Hírek

bottom of page