top of page
  • rudolfbanyai

Pázmány Campus: Pikó dúl-fúl miután Lázár János a lakosoknak tett ajánlatot

Mivel eddig csak a beruházás gáncsolásában jeleskedett Pikó András, ezért Lázár János építési és közlekedési miniszter a Pázmány Campus fejlesztés környezetében élőknek tett ajánlatot: megszépítenék otthonaikat, a környező utcákat-tereket. A polgármester nagyon kiakadt, még a Katolikus Egyháznak is nekiment.

Amint azt a Hírnyolcextra is megírta Lázár János építési és közlekedési miniszter Palotanegyed megújítását kínálta a lakosoknak a Pázmány Campus beruházáshoz kapcsolódóan. A javaslat szerint megújítanák a fejlesztési terület közvetlen szomszédságában lévő utcák társasházainak homlokzatát, felújítanának két teljes utcát és négy utcaszakaszt, valamint egy teret, illetvevételi ajánlatot is tesznek azoknak a tulajdonosoknak, akiknek az ingatlanjaik a Campus közvetlen közelében vannak.

Így nem csak az ország gazdagodik majd egy új egyetemi campusszal, hanem annak környezete is megújul majd

– írta Lázár János.


A miniszter szerint, míg a polgármesteri hivatal csak kampányszerűen, szavakban képviseli a helyieket, mi a környezetük megújítását ajánlják nekik.



Pikó nagyon morcos lett, hogy az eddig csak gáncsoskodó városvezetést kihagyva a lakosokhoz fordult a kormány. A közösségi oldalán kezdett el köpködni. Még aznap arról írt ­– valamilyen oknál fogva olyan stílusban, mintha neki szólt volna az ajánlat –, hogy Lázár János javaslata idő előtti, és a bontással járó kellemetlenségeket domborította ki. Hétfőn pedig megismételve a mantráit magából kikelve fröcsögött, lakosságcserét vizionálva, illetve a kormányt és a Katolikus Egyházat egyaránt támadva.  


A gyarmatosítók viselkednek úgy az őslakosokkal, mint a Magyar Katolikus Egyház és az őt kiszolgáló kormány a palotanegyediekkel.

fröcsögött Pikó.

Comentarios


Hírek

bottom of page