top of page
  • vsomorjai

Pikó be nem váltott ígéretét is megvalósítaná Sára Botond

Míg a Kocsis Máté- és Sára Botond-féle jobboldali városvezetés felújította a Szent Kozma Szakrendelőt, addig Pikó András azt az új épületszárnyat sem tudta megvalósítani, amit oly' sokszor megígért már. Sára Botond, ha újra bizalmat kap, megépíti az új szárnyat, továbbá kapacitásbővítéssel csökkenti a várólistákat, és korszerűsíti az orvosi rendelőket – áll a Fidesz polgármester-jelöltjének programjában.

Bár a baloldali polgármester ígérgetéseivel tele a padlás, a megvalósításban eddig nem jeleskedett.


Hányszor hallottuk már Pikó Andrástól, hogy új épületszárnyat kap az a Szent Kozma Szakrendelő, amihez egy szalmaszálat sem tudott eddig hozzátenni! Az eszközkorszerűsítéseket, amelyek az elmúlt években zajlottak, az előző városvezetők indították el, pályázták meg, lobbizták ki értük a forrásokat.


Pikónak mindössze annyit „köszönhetnek” a józsefvárosiak, hogy a szakrendelő vezetésének menesztését követően egyre hosszabb sorokat láthatunk a Szent Kozma bejárata előtt. 


Sára Botond ezzel szemben már bizonyított.

Évtizedes, alpolgármesterként és polgármesterként eltöltött hivatali ideje alatt kívül-belül megújult a szakrendelő, felújították a háziorvosi rendelőket, új háziorvosi rendelőket építettek a Gutenberg és a Kálvária térre, és háziorvosi életpályamodellt vezettek be. 


Új programjában pedig azt vállalja, hogy a jobb színvonalú ellátás érdekében Pikó András helyett megépítik a szakrendelő új épületszárnyát, a várólisták csökkentése érdekében növelik a kapacitásokat, korszerűsítik a háziorvosi rendelőket, és modernizálják az időpontfoglaló rendszert, hogy okostelefonnal is lehessen időpontot foglalni. 

Commentaires


Hírek

bottom of page