top of page
  • vsomorjai

Pikó András számtalanszor bizonyította, hogy nem civil, hanem pártérdekeket szolgál ki

Semmi sem jelzi jobban, hogy Pikó András becsapta a józsefvárosaiakat, amikor civilként állította be magát, mint az utóbbi időben kirobbant baloldali botrány. Kőkeményen pártérdekeket tartott szem előtt akkor, amikor kidobta a csapatából a szocialistákat, hogy Gyurcsány köreinek, valamint a momentumosoknak helyet csináljon. 


Pikó András az elmúlt években is többször bizonyította, hogy civilség látszata pusztán egy álca. A helyi ügyek helyett országos az politikába próbálta belekeverni magát az őt leginkább támogató Momentum érdekeit kiszolgálva.


Nemhiába ült be a fővárosi közgyűlésben is a no-limpiások frakciójába.

Ez azonban nem volt elég, Gyurcsányt is ki kellett szolgálnia, ezért is alkalmazta a baloldali DK-s pártvezér egykori sajtósát, Gőz Gabriellát az egyik önkormányzati cég élén. Gőznek azonban a ciklus közepén távoznia kellett, miután Pikó mellett neki volt a legnagyobb felelőssége a vitorlásmutyiként elhíresült ügyben, ahol utólag papírozták le, hogy az önkormányzat káptalanfüredi strandjának egy jelentős részét egy haveri vitorláscégnek adták ki. 


Aztán maga Gyurcsány is felbukkant Pikó mellett.

Kétszer is eligazítást tartott a magát civilnek hazudó Pikó András számára, az eredmény pedig az lett, hogy a polgármester kihajította a szocialistákat a csapatából, hogy a következő választáson a DK-nak egy helyett már négy képviselői helyet biztosítson.


A civilség álcájával a józsefvárosiakat immár biztosan nem tudja megvezetni Pikó, hiszen minden lépéséből egyértelmű, hogy a Momentum-DK tandem érdekeinek szolgálja ki.

Kommentit


Hírek

bottom of page