top of page
  • vsomorjai

Pikó András körül elfogyott a levegő

Sorban hátrálnak ki Pikó mögül egykori baloldali szövetségesei, és leplezik le önelégült, agresszív, csapnivaló városvezetését, illetve azt, hogyan alázta meg és szúrta hátba saját szövetségeseit a hatalom reményében.

Józsefvárosnak régóta nincs gazdája, a kerület vezetése nem a kerület valós problémáit akarja megoldani, hanem semmi-gyárat üzemeltet és saját baloldali belharcaival van elfoglalva.


A baloldal egymás elleni csatározása odáig fajult, hogy sorra hátrálnak ki Pikó mögül egykori szövetségesei, leplezik le a polgármestert, és mutatják be városvezetésének szomorú valóságát.


Az utolsó testületi ülésen a szocialisták frakcióvezetője a polgármester szemébe mondta véleményét:

„Undorító ember maga… Ön hazudik, ahogy végig hazudott a kampányban”.

Pikó András baloldali alpolgármestere, Erőss Gábor sem vélekedik máshogy a polgármesterről: szerinte „csapnivaló, önelégült városvezető”, akinek durva dühkitörései vannak, megalázó módon bánik a kollégáival, és egzisztenciálisan fenyegeti őket.



Erőss azt is elárulta egy kiszivárgott hangfelvételen, hogy "Pikó személyesen jó viszonyban van Gyurcsány Ferenccel, ezért bármit megtehet a baloldalon, akár kiválogathatja a pártokból az embereket. Az alpolgármester szerint Pikó becsapta a józsefvárosiakat, amikor civilnek próbálta eladni magát.


Ahogy mondja: „Folyton civilnek mondja magát, dehát valójában mégiscsak a momentum politikusa. De ráadásul ügyes, mert ő személyes jó viszonyt ápol a Gyurcsánnyal, tehát ahogy így látom, ő tabu.”

Comments


Hírek

bottom of page