top of page
  • vsomorjai

Pikó András, az összeférhetetlen

Pikó András utálja az egykori szövetségeseit, a jobboldali választókat és azokat, akiknek nem egyezik a véleménye az övével. Így azért nem könnyű várost vezetni.

Az elmúlt években láthattuk a testületi üléseken is azt az arrogáns, kioktató stílust, ahogyan a józsefvárosi polgármester a jobboldali képviselőkkel próbált vitába szállni.


A tények általában nem zavarják meg elméletteibent, így minden jogos kritikát, ami a város valós helyzetéről, a kerületi problémákról szól, sértésnek vesz.


Hogy valójában mennyire nehéz Pikó Andrással kijönni, az is mutatja, hogy a hatalom érdekében egykori szövetségeseivel is szembefordult. Zsarolta, egzisztenciálisan fenyegette, végül már a nagy nyilvánosság előtt is szidta őket.


A baloldal becsapta a józsefvárosiakat, amikor összefogásról, baloldali szövetségről beszéltek; az igazság az, hogy utálják egymást csakúgy, ahogyan a jobboldali választókat is. Csak a hatalom megszerzése és megtartása a cél számukra, amiért - ha kell - egymást is elárulják.


Pikó András a szocialisták helyett a szélsőbaloldali, erőszakos Szikra mozgalommal állt össze, így a DK, a Momentum és a Párbeszéd a szélsőballal együtt próbálja megtartani a hatalmat a kerületben.


Comments


Hírek

bottom of page