top of page
  • vsomorjai

Négy és fél éve lejtmenetben

Pikó András négy és fél éve vezeti Józsefvárost. A kerület azóta lejtmenetben van, a baloldal hangzatos ígéreteiből szinte semmi nem valósult meg. Mindenki, aki itt él, látja, milyen állapotok uralkodnak a közterületeken: szemét, mocsok, drogosok, hajléktalanok.


A baloldal a kerületi problémákkal nem foglalkozik, helyette ideológiai csatákat folytat a kormánnyal, harcol a fideszes ellenzékkel, és közben egymást is hátba szúrják.


Amikor éppen nem csatároznak valakivel, akkor sem a város érdemi ügyeivel foglalkoznak, hanem vízpisztolycsatát szerveznek, vagy éppen biciklitanfolyamot migráns nőknek, és olyan újításokat találnak ki, mint a kutyapiszoár.


Ez nem városvezetés, ez a semmi-gyár.

Józsefvárosnak cselekvő városvezetésre van szüksége, akik nemcsak beszélnek és tervezgetnek, hanem megoldják az előttük álló feladatokat és a kerületet fejlődő pályára állítják. 


Kocsis Máté és Sára Botond vezetése alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül Józsefváros, a jobboldal bebizonyította, hogy igenis rendet lehet tenni és tartani a kerületben.


A június 9-ei választásnak is ez a tétje: cselekvő, a valódi problémákat megoldó, a kerületet újra fejlődő pályára állító városvezetés lesz, vagy marad a baloldali semmittevés és Józsefváros egyre lejjebb csúszik.

Comments


Hírek

bottom of page