top of page
  • rudolfbanyai

Nyolcnapos a Mátyás téri kráter: már sikerült körbe kordonozni

Még mindig ott van az az óriási gödör a Mátyás téren, amiről szeptember 15-én azt írta az önkormányzat a közösségi oldalán, hogy tudnak a beszakadt burkolatról és dolgoznak a probléma elhárításán. Igaz azóta sikerült lekeríteni egy kordonszalaggal.

Több mint egy hete éktelekedik egy hatalmas gödör a Mátyás tér és Tavaszmező utca találkozásánál. A mintegy kétszer két méteres lyuk úgy valószínűleg úgy keletkezett, hogy kimosta a víz a talajt a térkövek alól, mire azok beszakadtak.

A Mátyás tér és a Koszorú utca sarkán beszakadt a burkolat, az önkormányzat munkatársai tudnak a problémáról, dolgoznak a megoldásán - kérjük az arra közlekedőket a fokozott óvatosságra!  

- írta az önkormányzat szeptember 15-én délután.



Azóta több mint egy hét eltelt, a gödör meg érintetlen maradt. Mindössze egy piros-fehér szalaggal vonták körbe, ami ettől még ugyanúgy balesetveszélyes.


Ezt mondta egy gyermekével arra járó anyuka is, aki az utolsó pillanatban rántotta vissza lurkóját, aki kíváncsian lépett a gödör széléhez. Szerinte nem igaz, hogy nem lehet ezt minél előbb helyrehozni. „Igaz, más feladataira sem igazán koncentrál az önkormányzat. Például a köztisztaságra sem figyelnek oda, mindenütt a vizelet, kutyagumi meg a kosz” – mondja felháborodva és már siet is tovább csemetéjével az óvoda irányába.


Egy idős úr amiatt bosszankodik, hogy egyébként is nehéz járnia, most még ezt a gödröt is kerülgetheti útban a Szent Kozma Szakrendelő felé. Szerinte egy hét alatt már rendbe lehetett volna hozni.

 

Σχόλια


Hírek

bottom of page