top of page
  • rudolfbanyai

Naponta szerelik a II. János Pál pápa téri példamutató vécét

Több mint ötven millióba került, fél éves csúszással készült el és most is naponta járnak ki a szerelők, mi az? Karácsony Gergely és Pikó András példamutató vécéje, ami ha valamilyen csoda folytán éppen működik, akkor drogosok és prostituáltak használják.   

Miután a Blaha Lujza téri közvécével befürdött, Karácsony Gergely is megtanulta már, hogy ne szelfizzen köztéri illemhellyel. A II. János Pál pápa téri példamutató vécével így már nem is készült közös kép, mintha csak megsejtették volna a főpolgármesteri hivatalban, hogy ez sem lesz egy sikertörténet, ami be is igazolódott.


Már az építés alatt bonyodalmak léptek fel, ugyanis a bódé felépítése után vették észre, hogy a hozzá szükséges közmű nem megfelelő, ami miatt fél évet csúszott a projekt, amit a fővárosi közösségi költségvetésben szavaztak meg a budapestiek, a környékbeliek nagy bánatára. A helyiek ugyanis végig ellenezték a közvécét, ami azóta is csak a problémahalmazt gyarapítja.

„Reggel működik, délben már nem, napi szinten jönnek ki a szerelők, mert hol ez nem jó a nyilvános illemhelyen, hol az. A legtöbb probléma az ajtóval van, miután állandóan felfeszítik”

– mondta el a Metropolnak a környéken lakó Pálovics Emese.


A lap úgy tudja a helyiek szerint, ha valamilyen csoda folytán mégis működik a WC, akkor prostituáltak randiznak benne, de gyakran drogos csapatok fészkelik be magukat a II. János Pál pápa téri közvécébe, amelynek története igazi rémálom lett számukra.

Comments


Hírek

bottom of page