top of page
  • vsomorjai

Már az önkormányzati lakásban élők sem hisznek Pikó Andrásnak

A napokban bukott ki, hogy Pikó András becsapta a kerületieket. Eddig minden lehetséges fórumon hangoztatta, hogy milyen nagyszerű bérlakásprogramja van, az egyetemi fejlesztésben érintett lakásokban élőket viszont – saját bevallása szerint – nem tudja elhelyezni.

Pikó András saját magát hiteltelenítette el az elmúlt években, miután minden társadalmi réteget becsapott.


Öt éve úgy sikerült polgármesterré válnia, hogy mindenkinek olcsó bérlakásokat ígért.


Ezer-ezerötszáz üres bérlakásról hadovált, amit szerinte a Fidesz "lefalaztatott", ahelyett, hogy odaadta volna azokat a rászorulóknak.


Mint később kiderült,

mindez csak kampányfogás volt, természetesen már akkor sem volt ennyi üres bérlakás.

Az önkormányzati ciklusnak azonban hamarosan vége, fel kellene mutatni valami teljesítményt, ezért Pikó ismét a jól bevált szemfényvesztési trükkhöz folyamodik.


Arról áradozott a közelmúltban, hogy kétszáz bérlakást újított fel, ám ez az állítása megdőlt, méghozzá úgy, hogy a polgármester saját magát buktatta le.


Mint kiderült, az NKE-fejlesztés kapcsán kétszáz család lakhatását kellene megoldania az önkormányzatnak, a felújított kétszáz lakás viszont úgy tűnik, köddé vált, mert Pikó azzal riogatta az érintett lakókat, hogy utcára kerülnek.


A kormány viszont a lakók rémisztgetése helyett világossá tette, hogy ha a polgármester nem tudja vagy akarja megoldani a kialakuló helyzetet, akkor az állam közbelép: az ott élők közül senki sem fog az utcára kerülni, akkor sem, ha Pikó András politikai hasznot remél ettől. 




Comentários


Hírek

bottom of page