top of page
  • vsomorjai

Megakadályozható a józsefvárosi családok elvándorlása?

Szomorú tendencia, hogy az elmúlt öt év felelőtlen „bal-civil” városvezetői tétlenkedésnek köszönhetően a rendezett életvitelű családosok a közbiztonság és közrend teljes leépülése, a családosok igényeivel összeegyeztethetetlen közállapotok miatt kiköltöznek Józsefvárosból.


Ezt a folyamatot meg kell állítani.

Ennek érdekében – a közrend helyreállításán túlmenően – további feladatai is lennének egy új, jobboldali-konzervatív kerületi városvezetésnek:

  • Lehetővé kell tenni, hogy a szülőkről levegyék a gyermekfelügyelettel járó nehézségeket, mégpedig úgy, hogy meghosszabbított napközis ügyeleti rendszert működtetnek a bölcsődékben, óvodákban.

  • Kifejezetten a családosoknak kiírt, az ő igényeiknek megfelelő önkormányzati lakásra vonatkozó, kedvező feltételű pályázatokat kell kiírni annak érdekében, hogy az arra érdemesek előre léphessenek.

  • A kerület parkjait, játszótereit és egyéb közösségi tereit fel kell újítani. Emellett bővíteni és fejleszteni kell azokat, és ahol szükséges gondoskodni kell a biztonság és rend 24 órás fenntartásáról.

Comments


Hírek

bottom of page