top of page
  • vsomorjai

"Magyar Péterék nyelvét elvitte a városházi cica"

Magyar Péter mindent bevet, hogy ne kelljen a Karácsony Gergellyel kötött paktumról beszélnie. A Tisza Párt vezére nem tagadja a paktumot, Szentkirályi Alexandra szerint azért, mert tényleg született ilyen megállapodás. Ehelyett Magyar Péter az egyetlen dolgot csinálja, amihez ért: személyeskedik egy nővel – mutatott rá Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalára feltöltött videóban.



Magyar Péter VV Szandizik, de egyenes választ nem tud adni – jelezte a budapesti Fidesz vezetője. Feltette a kérdést: ha már a Tisza Párt elnöke felhozta a ValóVilág-villát, „ki is viselkedik odaillő módon?”. Ezzel Magyar Péter diszkóbotrányára utalt.

Nőket alázni a munkában és a magánéletben

– foglalta össze Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán Magyar Péter programját. Hozzátette: „Fárad a Tisza...”


A városházi cica elvitte a fiúk nyelvét, pedig általában be sem áll a szájuk. A Karácsony–Magyar paktumról továbbra is hallgat a főpolgármester és új szövetségesei

– állapította meg új bejegyzésében Szentkirályi Alexandra.


A Magyar Nemzet korábban beszámolt arról az egyelőre még ismeretlen tartalmú megállapodásról, amivel Magyar Péter feltételezhetően ki akarja használni a zsarolási potenciálját a Fővárosi Közgyűlésben. A Tisza Párt elnökének az lehet a célja, hogy olyan főpolgármester-helyettest ültessen Karácsony Gergely mellé, aki az ő lekötelezettje. A jelek szerint ez a főpolgármester-helyettes Vitézy Dávid lehet, vele tartaná sakkban Magyar Péter Karácsony Gergelyt.


A Tisza Párt vezetője, miután Szentkirályi Alexandra rámutatott a tervére, szokásához híven beleszállt Vitézy Dávid és Karácsony Gergely korábbi kihívójába. De a személyeskedésen túl nem tudott semmit felmutatni, amivel cáfolta volna Szentkirályi Alexandra állításait.




Comments


Hírek

bottom of page