top of page
  • rudolfbanyai

Már a baloldali sajtó sem tudja eltussolni: tele van drogosokkal, hajléktalanokkal Pikó Józsefvárosa

Az idei év talán a csúcs: rosszabb, mint az elmúlt évek, sokkal több hajléktalan van – mondta egy lakó az RTL híradójának, amely arról is beszámolt, hogy tarthatatlan a drogprobléma a II. János Pál pápa téren és környékén.

Pikó és csapata sikerrel tévesztette meg másodízben is a lakosokat, és újrázni tudott a június 9-ei választásokon a rendpárti politika ellenében. Az eredmény az utcákon látható.  A kosz és mocsok jelenleg a kisebbik probléma. Annál nagyobb, hogy egyre inkább elárasztják a kerületet a drogosok és a hajléktalanok.

Olyannyira, hogy már a polgármesterhez hű baloldali sajtó sem tudja eltussolni az ügyet.


Az RTL híradója a II. János Pál pápa téren forgatott, ahol a környéken élők arról számoltak be: a hajléktalanok mellett egyre több kábítószer fogyasztó és -terjesztő jelent meg, akik agresszívek, lopnak és rabolnak.

A stáb felvett egy csapat feltételezhetően kábítószeres fiatalt is. A hajléktalanok szerint az egyik terjesztő egy afgán férfi, aki 9 éve, azaz éppen a migrációs hullám tetőzésekor érkezett hazánkba, aki még integetett is a kamerának.


Többen rettegnek, messze elkerülik az agresszív fiatalokat. Pikó helyettese pedig a bejátszásban azt a látszatot próbálja kelteni, mintha politikai ellenfelei megrendelésére érkeztek volna a zűrös alakok a kerületbe, holott éppen ők maguk építették le az elmúlt öt évben azokat a közbiztonsági intézkedéseket, amelyek a jobboldali városvezetés alatt jelentős közbiztonsági javulást hoztak. Pikóék egyebek mellett felszámolták a polgárőrséget, közbiztonságjavító rendeleteket töröltek el, aminek beérett az eredménye.



Comments


Hírek

bottom of page