top of page
  • rudolfbanyai

Lebukott a nigériai díler


Pikó András polgármester a közbiztonság erősítése helyett éppen azzal van elfoglalva, hogy minél több külföldi szavazatát megszerezze. Pedig lenne feladat bőven az emberek biztonságérzetének növelésében. A minap egy nigériai férfi bukott le, aki egy éve teríti a marihuánát Józsefvárosban.

A 48 éves nigériai díler – aki a rendőrök szerint már egy éve árulta a marihuánát – előszeretettel fordult meg egy József körúti társasházban, ahol fiataloknak árult drogot adagonként 6 ezer forintért.

A józsefvárosi zsaruk március 26-án is itt találták a férfit, aki megpróbált meglógni az egyenruhások elől, a lépcsőházban azonban elfogták – értesültünk a helyi rendőrségtől. A 48 éves férfi lakóhelyén, illetve gépkocsijában kutatást végeztek, és lefoglaltak öt mobiltelefont, 130 ezer forintot, 820 eurót, két útlevelet, két gépjárművet, több mint 100 gramm kábítószergyanús anyagot 40 darab pakettbe kicsomagolva, valamint több önzáró tasakot – tudatta a hatóság. A szakértői vélemény szerint a pakettekben tárolt anyag marihuána volt, amely kábítószernek minősül.


A díler ellen kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt eljárás indult, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Comentários


Hírek

bottom of page