top of page
  • rudolfbanyai

„Könnyebb már az iskolatáska”

Ötvenkét családnak teszi könnyebbé az iskolakezdést a Magdolnanegyed júniusban megválasztott képviselője. Soós György iskolatáskát és teljesen felszerelt tolltartót ajánlott fel a körzetben élő rászoruló családoknak.

Sokan élnek nehéz helyzetben a Magdolnanegyedben, ezért kerestem olyan józsefvárosi vállalkozókat, akiknek a segítségével 52 családon tudunk segíteni – mondta Soós György. A Józsefvárosi Fidesz alelnöke – aki immár a Magdolnanegyed önkormányzati képviselője is – hozzátette: azzal kezdődött az akció, hogy felmérték, mire lenne a legnagyobb szükség. Mivel a kormány biztosítja a tankönyveket, a füzetigényeket minden tanár maga határozza meg, ezért arra jutottak, hogy a leginkább iskolatáskával, és feltöltött tolltartóval tudnak segíteni. Ezeket szerezték be félmillió forint értékben.

A csomagokat színekben és mintázatokban is úgy állították össze, hogy egyenlő arányban legyenek a fiús és a lányos tanszerek. A rászorulók a 06-70-344-4402-es telefonszámon jelentkezhetnek a készlet erejéig. Soós György azt is hozzátette: szeretne ebből hagyományt teremteni, hogy minden évben tudjon könnyíteni a rászoruló családok iskolakezdési terhein.  

Комментарии


Hírek

bottom of page