top of page
  • rudolfbanyai

Kocsis Máté: külföldön kiképzett hazaárulónak köszönheti Pikó András a polgármesteri székét

Pikó András gondosan rejtegetett piszkos kis trükkjeit leleplező sorozatot indított Kocsis Máté, Józsefváros korábbi polgármestere a közösségi oldalán. Az első poszt arról szól, hogyan jutott hatalomba Pikó András külföldi pénzből és külföldi szavazatokkal.  


Kocsis Máté szerint Pikó András kampányfőnökének Udvarhelyi Tesszának köszönheti és köszöni is, hogy a Klubrádióból átülhetett a polgármesteri székbe. Mint írta: Udvarhelyi az önkormányzat pénzéből azért hozta létre az Részvételi Irodát, hogy baloldali kampányirodaként működtesse.

A kérdésre, hogy ki is valójában Udvarhelyi Tessza részletes leírást is adott Kocsis Máté. A politikus rávilágított, hogy Pikó kampányfőnöke külföldi kiképzését az USA-ban kapta Obama-ösztöndíjasként, majd Magyarországon Soros György pénzéből több álcivil szervezetet hozott létre, amelyek Pikó 2019-es győzelmében segítettek.


Udvarhelyi Tessza jártas a dollárbaloldal köreiben, Bajnai Gordon környezetében is tevékenykedett, majd létrehozta a Közélet Iskoláját, amely kizárólag külföldi támogatásokból élt, főként a Soros György-féle Open Society Foundations és amerikai szervezetek finanszírozzák, továbbá az USA külügyminisztériuma – tette hozzá.


A Közélet Iskolája építette fel Pikót is a 2019-es választásra – világított rá Kocsis Máté, aki szerint a szervezet hitvallása a migránsok felkarolása, LMBTQ propagandaszervezetek segítése, külföldiek aktivitásának növelése a kormánypártok elleni szavazásra, de kapcsolataikon keresztül kiállnak a háborúpárti álláspont mellett is.

„Ezekre javarészt programokat is szerveztek az önkormányzatban, közpénzen” – fogalmazott Kocsis Máté aki – miközben világossá tette, hogy további információkat is napvilágra hoz – azzal zárta szavait, hogy: zavarjuk ki Józsefvárosból a külföldről pénzelt politikusokat!

 

Comments


Hírek

bottom of page