top of page
  • rudolfbanyai

Kocsis Máté: elég volt a liberálisok uszításaiból, sunyiságukból és agresszív gyűlöletkeltésükből!

Egy liberális csoportban a Donald Trump elleni merényletet követően arról indítottak szavazást, mikor fogják lelőni a magyar miniszterelnököt. Kocsis Máté nyilvánosságra hozta a szavazást indító személy profilját egyben kiemelte: haladéktalanul fel kell lépni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen.

Az egyik legnagyobb ellenzéki csoportban, amely Magyar Péter kampányát is tolta, arról ábrándoznak mikor fogják lelőni Orbán Viktor miniszterelnököt, és erről szavazást is indítottak. Kocsis Máté közösségi oldalán reagált a hírre.

A frakcióvezető nyilvánosságra hozta a szavazást indító személy profilját, és kiemelte:

haladéktalanul és minden eszközzel fel kell lépni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen!

Kocsis Máté szerint ismertek a liberális média gyáva és sunyi módszerei, mely arra irányul hogy elbagatellizálja a történteket. Most menetrendszerűen azt fogják mondani, hogy ugyan már, feleslegesen ugrottunk rá egy viccoldal bejegyzésére, mert ez csak humor, ez csak szellemeskedés, nem kell komolyan venni - írja a frakcióvezető.


Úgy véli ezek az idők elmúltak. Komolyan kell venni, mert ebben semmi humoros, semmi szellemes nincskülönösen a Fico és a Trump elleni merényletek árnyékában. Ez rideg vérvágy olyan elvakult liberális gyűlölködők részéről, akik azt hiszik, elég az indulataikat viccnek álcázni - teszi hozzá.


Kocsis Máté kitér arra is, hogy Orbán Viktor csak másodsorban politikus, elsősorban öt gyerekes apa, és hat kisgyermek nagyapja.

Szóval pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból, a sunyiságukból, elég volt az agresszív gyűlölködésükből!

- zárja sorait.


Kocsis Máté nem ok nélkül fakadt ki. A közelmúltban két békepárti politikus ellen is merényletet követtek el. Mint ismert Robert Fico szlovák miniszterelnököt májusban életveszélyesen megsebesítette támadója, Nyitrabányán, míg Donald Trump amerikai republikánus elnökjelöltre szombaton, egy pennsylvaniai kampánygyűlésen lőtt rá egy a lierális média által felhergelt fiatalember.

Comments


Hírek

bottom of page