top of page
  • vsomorjai

Józsefváros a főváros egyik legkoszosabb kerülete lett

Több tízmillióért közvécé a játszótéren és parkokban, amit, ha éppen üzemel, drogosok, hajléktalanok és prostituáltak használnak, az utcákon pedig fertőzésveszélyes, kék toi-toi vécék. 


A baloldal képtelen megbirkózni a köztisztasági problémákkal, a gyakorlat és a valóság teljesen felülírja a rózsaszín ködös elméleteiket.


Pikó András és a baloldal becsapták a józsefvárosiakat, amikor azt ígérték, hogy tisztán tartják a köztereinket és több pénzt fordítanak a takarításra. 

Józsefváros Budapest egyik legkoszosabb kerülete lett. A parkokban hajléktalanok, drogosok, az utcákon szemét, emberi ürülék, és eldobált, használt injekciós tűk.


A köztisztasági problémát nem lehet csak takarítással kezelni – bár a baloldal ezt is elhanyagolja –, az egy összetett probléma.


Ha nincs rend és közbiztonság a kerületben, akkor megjelennek a deviáns elemek, drogosok, hajléktalanok, akik a kerület baloldali vezetésének tudtával az utcákon, parkokban telepednek le és végzik el szükségleteiket.


A takarítás mellett szükség van arra, hogy az önkormányzat rendet tartson a kerületben minden téren, de sajnos az elmúlt öt év bebizonyította, hogy a baloldal képtelen. 

Comments


Hírek

bottom of page