top of page
  • rudolfbanyai

Jámbor kikelt magából, miután Dúró Dóra átragasztotta a családellenes ARC-plakátot

Az ARC-kiállítás ahogyan az már megszokott humoros fóliába csomagolva közvetíti a baloldali gondolatokat az utca emberének, sokszor a jóízlés határait feszegetve. Az idei termés legbicskanyitogatóbb plakátja a gyermekvállalás ellen kampányol. Dúró Dóra ezt nem hagyta szó nélkül: átragasztotta az inkriminált plakátot pozitív gondolatokkal, amitől Jámbor András éktelen haragra gerjedt.

Kialvatlanság, lógó cicik, aranyér, kiharapott mellbimbó, kimerültség, lebutulás – egyebek mellett ezekkel a hívószavakkal igyekezett eltántorítani a fiatalokat a gyerekvállalástól az ARC kiállítás egyik plakátja.

Legalábbis addig, ameddig nem jött Dúró Dóra, a Mi Hazánk politikusa és ki nem javította a szövegeket olyan pozitív szavakkal, mint az ölelés, gondoskodás, jövő, hála, boldogság…

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi oldalán számolt be az akcióról. Mint írta: 

„miközben soha olyan kevés gyermek nem született hazánkban egy év alatt, mint tavaly, minden édesanyát sértegetnek azzal, hogy a plakáton látható kisgyermek mellé olyanokat írnak, hogy miatta sosincs idő enni vagy lebutulás”. 

Jámbor András ki is akadt a plakát-átragasztáson. Szerinte az eredeti falragasz azt mutatta be, hogy a gyereknevelés lemondással, bosszúsággal is jár.

Hogy Dúró Dóra az ARC kiállításon egy gyereknevelés nehézségeit szemléltető plakátot a gyereknevelés pozitív oldalát bemutató feliratokkal takart le, az igazi szemellenzős butaság

– írta.

Szerinte a Mi Hazánk politikusa ezzel elhazudja a problémákat, és ez nem eredményez több gyereket, csak több problémát, nehezebb gyerekkorokat, gondterheltebb szülőket.

Comments


Hírek

bottom of page