top of page
  • vsomorjai

Hiába próbálkozik Pikó András, a józsefvárosiak már nem hiszik el neki, hogy civil

Hol vannak már azok az idők, amikor a józsefvárosiakat sikerült becsapnia Pikónak azzal, hogy ő bizony civil jelölt! Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a helyiek képviselete helyett fontosabb neki az országos politizálás és a Gyurcsány-párttal, valamint a Momentummal való szövetsége, amelyek érdekeit valójában képviseli.


Még a Gulyás Marci-féle Partizán is politizáló polgármesternek tartja Pikó Andrást, aki 2019-ben még azzal kampányolt, hogy ő bizony civil jelölt és a helyiek érdekeit helyezi mindenek fölé.


Nos, az elmúlt évek bizonyították, hogy

Pikó Andrást sokkal jobban érdeklik az országos politikai témák, mintsem a helyi ügyek.

Többször találkozott a baloldal vezetőjével, Gyurcsány Ferenccel, aminek meg is lett a gyümölcse a Demokratikus Koalíció szempontjából, hiszen a következő választáson a DK-nak lesz a legtöbb egyéni képviselőjelöltje Józsefvárosban.


Pikó András ennek érdekében még az eddig mögötte álló MSZP-t hátba szúrta azért, hogy Gyurcsány követelményeinek eleget tudjon tenni. 


Mindezek ellenére a baloldali polgármester továbbra is azt próbálja elhitetni az itt élőkkel, hogy ő bizony civil, a józsefvárosiak azonban átlátnak a szitán: nem felejtik az elmúlt négy és fél évet.  

Comments


Hírek

bottom of page