top of page
  • rudolfbanyai

Használhatatlan ivókutat telepítettek a II. János Pál pápa térre

A drogosok és prostituáltak által belakott „példamutató vécé” után újabb becsődölt fejlesztést telepítettek a II. János Pál pápa térre. Egy ivókutat, ami nem működik rendeltetésszerűen.

Egy járókelő a HírTV-nek arról beszélt, kerek két napig működött a kút. A metropol szerint többen csak azt követően vették észre, miután a Budapest Közmű körbekordonozta és kiírta rá, hogy nem üzemel. A napilap szerint ennek ellenére többen megnyitják.


Nem ez az egyetlen csődprojektje Karácsonyéknak a környéken. A közelben található az a példamutató vécé is, amelyhez napi szinten járnak a szerelők. A HírTV megszólaltatott egy járókelőt, aki elmondta: többedmagával tett a tetejére az illemhely használathoz szükséges 10 forintosokat, ha egyeseknek ez lenne az akadály, ám úgy látta az érmét elveszik és a tövében végzik el a dolgukat a fedél nélküliek.



A környéken lakó Pálovics Emese a HírnyolcExtrának korábban elmondta, napi szinten járnak ki a szerelők a példamutató vécéhez. Ha pedig éppen üzemel, akkor drogosok és prostituáltak „bérlik ki”.

Ezeknek a csődprojekteknek a fényében pedig igen érdekes, hogy Karácsony Gergely milliós prémiumokat osztogat a fővárosi cégek vezetőinek. A Budapest közmű csúcsvezetője, a luxuséletmódot folytató Mártha Imre például csaknem 12 milliós jutalmat kapott a napokban Karácsony Gergelytől.  

Commentaires


Hírek

bottom of page