top of page
  • rudolfbanyai

Harcos politizálást honosítana meg az utcákon is a DK józsefvárosi vezére

Bokszoló alapállást felvevő fiatalok között tűnik fel Ali Abd El Rahim, a Demokratikus Koalíció józsefvárosi szervezetének elnöke, aki a közösségi oldalán megosztott kép alá azt írta: Harcos politizálást honosítunk meg az utcákon is!

Ali az Örs vezér térről jelentkezett be, ahol, mint írja harcos politizálást honosít meg az utcákon is.  

„A fiatalság indoktrinálása (ideológiai befolyásolása) krúciális (roppant fontos) szempont a legtöbb totalitarianizmusra (egyeduralomra) törekvő eszme számára, ebből könnyedén levezethető, hogy miért nem cselekszünk mi sem másképp.” – írta a viccesnek szánt bejegyzésében.


Hogy kicsoda Ali?


Politikai pályafutását a DK ifjúsági szervezetben, a Demokratikus Lendületben kezdte Ali Abd El Rahim, aki azzal vetette észre magát, hogy festékkel lefújta Szálasi Ferenc feleségének síremlékét. Hamar Gyurcsány Ferenc egyik kedvencévé vált, előbb az volt a feladata, hogy akadályozza a sajtómunkatársak munkavégzését a párt rendezvényein, majd ő jelentette be a párt március 15-ei rendezvényét is és a mai napig is feltűnik Gyurcsány fiatalokat célzó videóiban.


Józsefvárosba tavaly tavasszal ejtőernyőztették a XV. kerületből. Az egyiptomi származású politikust személyesen Gyurcsány Ferenc mutatta be Pikónak. Nem is tétlenkedett sokáig, egy sikeres puccsal kigolyózta a pártból elődjét, Stettner Lászlót. Júniusban a Magdolnanegyedben indult az önkormányzati választáson, de mintegy 300 szavazattal kikapott Soós Györgytől, a Fidesz-KDNP jelöltjétől.

Comments


Hírek

bottom of page