top of page
  • vsomorjai

Hangfelvétel: Pikó András Gyurcsány embere

Pikó András személyes jó barátja Gyurcsány Ferencnek, ezért tehet meg bármit a baloldalon - ezt egy kiszivárogott hangfelvételen Erőss Gábor alpolgármester árulja el. 

Erőss a felvételen elmondja: "Pikó személyesen jó viszonyban van Gyurcsány Ferenccel, ezért bármit megtehet a baloldalon, akár kiválogathatja a pártokból az embereket".


A józsefvárosi kerületvezetőről köztudott, hogy a Demokratikus Koalíció és a Momentum baloldali politikusa, ennek ellenére szeretett civil szerepben tetszelegni.


Azért is kínos neki ez a hangfelvétel, mert a saját helyettese mondja el róla az igazságot, tudniillik azt, hogy Pikó András egy „Gyurcsány védelmében álló momentumos politikus”. Bizony, a polgármester nem civil, hanem Gyurcsány embere, és emiatt bármit megtehet a baloldalon.


Az alpolgármester azt is elmondja, hogyan vert át Pikó mindenkit: „Folyton civilnek mondja magát, dehát valójában mégiscsak a Momentum politikusa. De ráadásul ügyes, mert ő személyes jó viszonyt ápol a Gyurcsánnyal, tehát ahogy így látom, ő tabu.”


Pikóról a helyettesei azt is bevallották, hogy csapnivaló városvezető, önelégült és dühkitörései vannak, a beosztottjaival pedig megalázó módon bánik; de ezt is megtehette, mert Gyurcsány Ferenc embere.



Comments


Hírek

bottom of page