top of page
  • vsomorjai

Gyurcsány Ferenc megvédi befektetését, Pikó Andrást

Nagy bajban van Pikó András. Az előrejelzések azt mutatják, nincs maradása a kerület élén. Még a baloldali lapok is a bukását jósolják, ezért siet most segítségére Gyurcsány Ferenc, aki a kampányhajrában többször is a kerületbe látogat. Ahogy Erőss Gábor alpolgármester is megmondta: Pikó Gyurcsány Ferenc embere. 

Rosszul áll Pikó András szénája, a józsefvárosiak minden jel szerint nem kérnek belőle, és visszazavarják a Klubrádióba híreket olvasni. A kerületiek látják, mit tett – lerombolta a közbiztonságot és a köztisztaságot –, és mit mulasztott el megtenni – fejleszteni a kerületet –, ami miatt évekre vetette vissza a korábban dinamikusan fejlődő Józsefvárost.


A napokban az index.hu baloldali hírportál jósolta azt, hogy Sára Botond nyeri a vasárnapi választást Józsefvárosban.


Nemhiába keresi Pikó a külföldiek között a pozíciója megőrzésének zálogát: lassan több lesz az angol nyelvű szórólapja, mint a magyar. Az ideiglenesen itt lakókat, a külföldieket és a migránsokat célozza meg, mert számukra kevésbé fontos, hosszútávon mi történik a kerülettel, de úgy látszik még ez is kevés lesz ahhoz, hogy megőrizze bársonyszékét, ezért bevetik a nagyágyút. 


Gyurcsány Ferenc a kampányhajrában többször is ellátogat Józsefvárosba, hogy a Pikó melletti szavazásra buzdítson.

Bár a baloldali polgármester korábban igyekezett tagadni a közte és a DK-vezér közötti kapcsolatot, a közelmúltban éppen a saját embere buktatta le, hogy szó sincs semmiféle civilségről, ahogyan azt ő állította.


Pikó András egy Gyurcsány irányítása alatt álló momentumos politikus – hangsúlyozta Erőss Gábor egy, a napokban napvilágot látott hangfelvételen.

Gyurcsánynak pedig nagyon fontos, hogy Pikó pozícióban maradjon, és így legyen, aki kifizeti a DK-közeli haverokat.


Emlékezetes, hogy Pikó Gőz Gabriellát, Gyurcsány egykori sajtósát is vezetői állással kínálta meg. Csak azután kellett távoznia, hogy a vitorlásmutyi napvilágra került.


Így már világos, hogy miért jön személyesen Gyurcsány Ferenc Józsefvárosba: meg akarja védeni a befektetését, azaz Pikó Andrást, aki úgy táncol, ahogy a DK-vezér fütyül.

A józsefvárosiak azonban tudják: nem engedhetik meg, hogy Gyurcsány és Pikó tovább garázdálkodjanak a kerületben.  



Comments


Hírek

bottom of page