top of page
  • vsomorjai

Gyalázatos: éppen a templom bejáratához tették a mobilvécét Józsefvárosban

Napokon át zúgolódtak a helyiek az egyik nyilvános józsefvárosi Facebook-csoportban egy mobilvécé miatt. Az egyik kerületi lakos, H. Katalin évtizedek óta él a kerületben, de ilyet még ő sem tapasztalt. Augusztus 30-án érkezett haza, és akkor szembesült a látvánnyal: akárhányszor elmegy a Szent Rita templom kápolnája mellett, egy piros mobilvécét kell kerülgetnie.
„Nem lepett meg, mert Pikó Andrásék raktak már ilyen illemhelyet a játszótér kerítéséhez, gyógyszertár ajtaja mellé... de azért ez felháborított!” 

- fakadt ki a Metropolnak a 68 éves asszony, aki állítja, négy napja biztosan kint lehet a mobilvécé a templom bejáratánál.


Kedd délutánra a mobilvécét már egy kicsit odébb helyezték – így nem éppem a templom bejáratánál állt, mint a fenti fotón, ám továbbra is nem messze, a templommal szomszédos társasház bejáránál áll - számolt be a napilap.

(Fotó: Metropol)


Egy idős asszony régóta a Kun utca sarkánál lakik, és rendszeresen látogatja a Szent Rita templomot. Ő azt mondja, egy ideje már meggyűlik a baja a bűzzel a „nyóckerben”, a mobilvécé már csak "hab a tortán".  

Zavar, hogy ott van. Az ablakom alatt is egy köztéri kuka van, itt minden előfordul: idehugyoznak, szemetelnek, kotorják a szemetet az emberek. Állandóan zárva kell tartsam az ablakom is.

 – panaszkodott az asszony.


A további részletekről IDE KATTINTVA a Metropol honlapján olvashatnak.







Comments


Hírek

bottom of page