top of page
  • rudolfbanyai

Ferencz Orsolya: minden kritikánk jogos volt Józsefváros baloldali vezetésével szemben

Százméteres sorok az egészségközpont előtt, kiszáradó, "parknak csúfolt", milliókba kerülő igénytelen ládikák és sittes konténerek, drog és szemét a közterületeken – írta Ferencz Orsolya a közösségi oldalán. Az országgyűlési képviselő szerint sajnos Pikó András nem fogadta meg tanácsaikat, és ennek a kerületi emberek isszák meg a levét.

Mára kiderült, minden kritikánk jogos volt, amelyet Józsefváros baloldali városvezetésével szemben megfogalmaztunk az elmúlt években – mutatott rá Ferencz Orsolya, utalva arra, hogy már a baloldal is komoly aggályokkal tekint Józsefvárosra, az itt kialakult áldatlan állapotokra. Az országgyűlési képviselő szerint Pikó nem fogadta meg jobboldali elődei tanácsait, aminek a kerületiek az elszenvedői. Az arrogancia nem áll senkinek sem jól, pláne, ha az illetőnek és csapatának eredményei sem túl acélosak – fogalmazott Ferencz Orsolya.


A politikus szerint elég nagy a kontraszt a korábbi sikeres fideszes városvezetés és a mostani baloldali között.

Mi felújítottuk és európai szintű szolgáltatást biztosítottunk a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központban. Mostanra hajnali több órás sorban állás után sem biztos, hogy bejut valaki ultrahangos vizsgálatra az adott hónapban. Pedig pénz lenne orvosok számára vonzóbbá tenni a józsefvárosi munkavállalást, az önkormányzat számlája tele van, mert nem fejlesztettek semmit az elmúlt öt évben

– emelte ki az országgyűlési képviselő.

Rámutatott: az egészségközpont működtetése immáron fél évtizede egyedül az önkormányzat felelőssége. Eddig jutottak el vele. Reméljük vizitdíjat azért nem fognak szedni... – tette hozzá.


Ferencz Orsolya kitért a napokban kirobbant másik nagy botrányra is. Mint írta. jó példa a baloldali önkormányzat működésére az egészen abszurd módon "mikroparknak" nevezett tájsebek kérdése.

Az önkormányzatnál jó pénzen foglalkoztatott baloldali politikai aktivisták, szakmaiatlan ideológusok szerint ezeknek kellett volna csökkenteni a kánikulában a közterületek hőmérsékletét. A bóvli tákolmányokban kiszáradtak a növények. Szinte szó szerint égettek el Pikó Andrásék milliókat erre a bugyuta ötletre – hangsúlyozta.



Ferencz Orsolya szerint a baloldal által támogatott liberális szervezetekkel, a lakóellenes liberális szabályozással és az ellátatlan hajléktalanok okozta káosszal a túl kevés közterület-felügyelő nem tudja felvenni a lépést. Újra a drog és a bűnözés melegágya lett Józsefváros – tette hozzá.

Felhívta a figyelmet, hogy továbbra is ki fognak állni a józsefvárosi emberek érdekei mellett, és hangot fognak adni véleményüknek. Akkor is, ha a jelenlegi baloldali városvezetés továbbra sem kíván a józsefvárosiakkal és a valósággal foglalkozni – zárta bejegyzését.

Komentar


Hírek

bottom of page