top of page
  • rudolfbanyai

Elfajult egy józsefvárosi házibuli: bedrogozva úgy megsebesítette magát, hogy belehalt

Drogokkal akarta feldobni a hangulatot egy bulizó társaság. Az egyik résztvevő a kábítószerek hatására önkívületi állapotba került, és úgy megsebesítette magát, hogy pár nappal később belehalt a sérülésébe. A drogot szállító dílerekkel szemben vádat emeltek.

Az eset még 2021-ben történt, amikor egy társaság tagjai elhatározták, hogy egy józsefvárosi lakásban fognak szórakozni, és kábítószereket is fogyasztanak majd - derült ki a Fővárosi Főügyészség közleményéből. Az egyik résztvevő ismerősein keresztül LSD-t és extasyt szerzett be egy 48 éves férfitől. Az ügyben érintett egy nő és további két férfi is, akik részt vettek a drogok forgalomba hozatalában. A Józsefvárosban szórakozó társaság a buli alatt más forrásból vett marihuánát is fogyasztott. Az egyik férfi kora reggel a kábítószerek hatására önkívületi állapotba került, megsebesítette magát, és a sérülés következtében pár nappal később, a kórházban elhunyt.

A rendőrök elfogták a 48 éves férfit, lakásán kábítószert, több mint 5 millió forintot és a kábítószer adagolásához szükséges eszközöket foglaltak le, valamint a társait is azonosították. A Fővárosi Főügyészség a dílert jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével, három társát pedig kábítószer forgalomba hozatalával vádolja a főügyészség, és velük szemben fegyház-, börtön- és pénzbüntetés kiszabását, valamint a lefoglalt kábítószer és pénz elkobzását indítványozza. A kereskedő férfi korábban letartóztatásban volt, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll - tették hozzá.

Comments


Hírek

bottom of page