top of page
  • rudolfbanyai

Egymásnak esett Gyurcsány Ferenc és Magyar Péter a Facebookon

A Pikó mögött álló DK-elnök nagyon megharagudott, amiért Magyar Péter alkoholistának nevezte. Gyurcsány Ferenc pocsék, szar embernek tartja a Tisza Párt vezetőjét.

Gyurcsány szerint Magyar nem válaszol érdemben a kritikáira, hanem szellemesnek vélt mondatkörnyezetben azt vágja a fejéhez, hogy alkoholista, amit a DK elnöke visszautasított. Mint azt a közösségi oldalán írta: ezzel Magyar alávaló, mocskos dolgot csinál.


Az a megoldás, hogy aki szembe megy Önnel, azt Ön besározza? Ez lenne az Ön által ajánlott új magyar jövő?  A fiatalos imázs mögött valójában bunkóság lappang? – tette fel a kérdést Gyurcsány, aki szerint Magyar Péter egy pocsék ember.


 A baloldal vezére szerint a Fidesz szemében mincenki szar ember, aki nem ért egyet velük. Magyar azonban még erre is rátesz egy lapáttal.

„Ha egyszer vezetni akarja az országot, joga van ezt akarni, akkor azért már most megjegyzem: ezzel a mentalitással még a mostaninál is szerencsétlenebb lesz ez az ország.... Szar emberek nem tudnak jó országot csinálni.”

– fogalmazott Gyurcsány, aki világossá tette: ha lenne párbaj, kihívná Magyar Pétert és ellátná a baját.


A kommentelők közül sokan vették védelmükbe Gyurcsányt.

Magyar Péter cinikus, nagyképű, nárcisztikus személy – írta Ágnes. Magyar Péter csak a saját egoját építi, mit tud ő az egészségügyről, vasútról, stb! Ez idáig csak az igazgatóságokban ült jó PÉNZÉRT, most meg feltalálta a Spanyol viaszt! – tette hozzá egy másik hozzászóló. Valaki meg azt jegyezte meg: Magyar Péterről készült eddig a legtöbb piás kép, ha most abbahagyja sem fogja senki überelni.

Mások szerint viszont inkább össze kellene fognia a két ellenzéki vezéralaknak.

Comments


Hírek

bottom of page