top of page
  • vsomorjai

"Csapnivaló", "undorító" városvezetőnek tartják Pikót saját szövetségesei

Undorító, hazug, öntelt, agresszív, csapnivaló városvezető – ez Pikó Andrásról saját baloldali szövetségeseinek és alpolgármestereinek a véleménye.


Eddig csak a színfalak mögött fúrták és mocskolták egymást a kerület baloldali vezetői, de most már a nagy nyilvánosság előtt is elmondják véleményüket a polgármesterről és az elmúlt öt éves teljesítményéről.


„Undorító ember… hazudik, ahogy végig hazudott a kampányban”

– vágta Pikó szemébe a szocialisták frakcióvezetője az utolsó testületi ülésen.


A baloldali alpolgármester, Erőss Gábor, aki együtt mosolyog a választási plakátokon Pikóval, még erősebb állításokat tett. Elmondta, hogy Pikó alkalmatlan, csapnivaló városvezető, arrogáns és megalázóan viselkedik a beosztottjaival, mindezt pedig azért tehette meg, mert Gyurcsány személyes jó barátja.

 

Pikó András szövetségesei a városvezető ellen fordultak. Kifelé még próbálják azt a látszatot kelteni, hogy egységesek, de mára mindenki számára egyértelmű, hogy ez nem igaz.


Mint kiderült, valójában évek óta mocskolják egymást, és a hatalom reményében próbálják ellehetetleníteni a másik felet.


Pikó becsapja a józsefvárosiakat, amikor azt próbálja elhitetni, hogy baloldali és civil szövetség áll mögötte.


Ez nem igaz; acsarkodó, egymást gyűlölő és hátbaszúró baloldali politikusok próbálják csak a hatalmukat megtartani – a kerület kárára. 

Comments


Hírek

bottom of page