top of page
  • vsomorjai

Csak Pikó András fejében létezik a Fidesz-polip

Pikó András előszeretettel beszél az előző városvezetéshez kötődő polipokról és arról, micsoda csontvázak hullottak ki a szekrényből, amikor átvette a kerület vezetését, ami azt valószínűsíti, hogy büntetőügyek hadát indította elődei ellen. A valóság ezzel szemben az, hogy semmilyen, az előző városvezetéshez kapcsolódó büntetőügyet nem tudott felmutatni öt év alatt. A Fidesz-polip csak Pikó fejében létezik.



Megszabadultunk a Fidesz-polip csápjaitól – puffogtatja nap mint nap az elcsépelt frázist Pikó András, aki korábban arról is beszélt, mennyi csontváz hullott ki a szekrényből ,amikor átvette a kerület vezetését.


Ezek a mondatok azt sejtetik, hogy sorra indították Pikóék a büntetőügyeket, hiszen számos visszásságot tártak fel, ami elődeikhez, politikai ellenfeleikhez kötődik.


Ezeknek a lózungoknak azonban semmilyen valóságalapja sem volt, hiszen az elmúlt öt évben egyetlen egy elmarasztaló büntetőügyet sem tudott felmutatni Pikó András, akinek ezzel – úgy tűnik – semmi más célja nem volt, mint becsapni a józsefvárosiakat úgy, hogy lejáratja politikai ellenfeleit. 


A jelenség másik magyarázata, hogy míg az ellenoldalnál nem talált semmiféle mutyit, ezért elővette a régi baloldali trükköt, miszerint vádold meg az ellenfeledet azzal, amit te csinálsz.


Pikó András az elmúlt években ugyanis számos mutyigyanús ügybe keveredett.


Kezdve a menzabotránnyal, azaz a közétkeztetőváltással, ami miatt több milliós bírságot is kiszabtak az önkormányzatra, egészen a vitorlásmutyi néven elhíresült ügyre, amikor átjátszotta a kerület káptalanfüredi strandjának egy részét egy haveri vitorláscégnek, amely mind a mai napig elveszi a partszakasz jelentős részét a gyerekek elől. 

Comments


Hírek

bottom of page