top of page
  • vsomorjai

Csak a hatalom tartotta őket egyben

A baloldali városvezetők egymást nyírják, szidalmazzák és lehetetlenítik el Józsefvárosban.


Eddig csak a színfalak mögött utálkoztak, de most már a nagy nyilvánosság előtt is minősítik egymást, egyre durvább jelzőkkel. Pikó András egzisztenciálisan zsarolta egyik alpolgármesterét, és rendszeresen verbálisan bántalmazta. A másik alpolgármesterével is folyamatos konfliktusban állt, aki viszont cserébe Pikóról leírta, hogy öntelt, gőgös és csapnivaló városvezető, aki megalázóan viselkedik a kollégáival. Erőss Gábor alpolgármester azt is elárulta, hogy a baloldali látszatszövetséget csak az érdek (tehát a hatalom megszerzése) tartotta egyben. 


A baloldaloldali belharcoknak a józsefvárosiak a kárvallottjai,

hiszen ahelyett, hogy a városvezetés a kerület ügyeivel, problémáival foglalkozna, egymás ellehetetlenítésével töltik az idejüket.


Miután a polgármester összeveszett korábbi szövetségeseivel, akikkel közösen csapták be a választókat 2019-ben, most a szélsőbaloldali Szikra mozgalom támogatásával akarja a hatalmat megtartani.


Pikóék azt ígérték, baloldali szövetségük Józsefváros felemelkedéséért fog dolgozni, de becsaptak mindenkit. Egymás hátbaszúrásával, mocskolásával, megalázásával vannak elfoglalva ahelyett, hogy Józsefvárosért dogoznának.


Pikót még a saját beosztottjai is öntelt, gőgös, csapnivaló vezetőnek tartják, akkor miért kéne ismét rábízni Józsefváros vezetését?

Comments


Hírek

bottom of page