top of page
  • Szerző képeHír8 Extra

Jámbor embere volt a kulcsfigura a parkolási díjat kidolgozó cég és Pikóék között

Előző cikkünkben lerántottuk a leplet arról, hogy Pikó András polgármester egy havernak osztotta le az éves lakossági parkolási díj bevezetésnek kidolgozását. Most bemutatjuk azt a személyt, aki az összekötő kapocs volt. Íme: Bogatin Bence, Jámbor András régi harcostársa.



Ahogyan megírtuk, Pikó András egy haverral dolgoztatta ki a fizetős parkolást, aminek köszönhetően több tízezer forintot szedett be a józsefvárosi családoktól. A díjemelés bevezetésével kapcsolatos vizsgálatot Pikóék a Mérnök SGK Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft-ra bízták. A cég vezetője Sipos László Gyula, aki vején keresztül kerülhetett a képbe a Józsefvárosi Önkormányzatnál. Sipos László Gyula veje nem más, mint Bogatin Bence, Jámbor András harcostársa.


Bogatin elkötelezett szélsőbaloldali sajtómunkás, aki a Népszavánál edződött. Innen került a Jámbor András-féle Mércéhez, amelybe rendszeresen publikál mind a mai napig. Az antifa blogból kinőtt portált a Kettős Mérce Blog Egyesület működteti, amely az Orczy út 46-48-ra van bejegyezve. Az egyesület alelnöke Bogatin Bence.

Bogatin emellett a Progressive International (Progresszív Internacionálé) nemzetközi ernyőszervezet weboldalára is írogat, amelyet a Demokrácia Európa Mozgalom és a Saunders Intézet hívta életre. A Progressiv International olyan eszméket hangoztat, mint az internacionalizmus, illetve baloldali forradalom.

Folytatjuk a józsefvárosiak pénzét felemésztő haveri hálózat felgöngyölítését.

コメント


Hírek

bottom of page