top of page
  • vsomorjai

Az álcivil Pikónak fontosabb a baloldali pártok, mint a helyiek képviselete

Mára már mindenki láthatja, hogy Pikó civil mivolta gyakorlatilag a józsefvárosiak becsapása volt. A helyiek képviselete helyett a baloldali pártok érdekei mentén az országos politikai csatározásokkal van elfoglalva. 



Pikó András regnálása alatt Józsefváros teljesítménye majd minden szinten visszaesett.


A közbiztonsági adatok 20-30 százalékkal rosszabbak, a köztisztaságra nagyon sokan panaszkodnak, ami nem is csoda, hiszen a beígért 300 új kuka telepítése helyett mintegy 270-et leszereltek, eluralkodott a drogprobléma a kerületen, a hajléktalanok soha nem látott mennyiségben vannak jelen a közterületeken ellátatlanul, miközben tízmilliókat ad az önkormányzat maga is támogatásként az ellátószervezeteknek.


A társasházak támogatása jelentősen alulmaradt a korábbiaknak, nagyberuházások maradtak el, a közlekedés káoszba fullad az esztelen forgalmi változtatások miatt és még hosszasan sorolhatnánk.


Pedig Pikó azt ígérte ezeknek a feladatoknak a megoldására azért ő a legalkalmasabb, mert ő civil és nem pártpolitikus.


Az elmúlt években azonban számtalanszor bizonyította, sőt maga is elismerte, hogy nem civil.


A baloldali pártok érdekei mentén országos politizálást folytat a helyi lakosok képviselete helyett. Ebben pedig a legfőbb szövetségese az a Gyurcsány Ferenc, akivel a ciklus alatt több ízben is találkozott.      

ความคิดเห็น


Hírek

bottom of page