top of page
  • rudolfbanyai

Az ország legjobb önkormányzatát építi Pikó

Az első öt év mérlege: a drogprobléma elharapódzása, a közterek lepusztulása, autósüldözés, félresikerült forgalmi átalakítások, befuccsolt fejlesztések. Ám mindez nem számít, mert Pikó bejelentette: az ország legjobb önkormányzatát építi.

Éppen a napokban akadt ki a baloldali sajtó is, hogy milyen áldatlan állapotok uralkodnak Pikó Józsefvárosában. A II. János Pál pápa tériek szerint soha nem volt még ilyen rossz a helyzet. Hajléktalanok és drogosok foglalták el a teret, amit sokan már messze elkerülnek.



Szombaton pedig Pikó maga ismerte be egy baloldali rendezvényen, hogy mekkora kudarc volt a forgalmi rend átszervezése, amely forgalomcsillapításnak indult, ám csak a dugókat és a szmogot növelte. A zöldítési programjuk szintén befuccsolt. A 3 milliós mikroparkok elhanyagoltak, a növények kiszáradtak, a ládákban gaz nő.

Emellett szinte megszokott látvány lett a koszos, szemetes városkép, de ez mit sem számít, hiszen Pikó bejelentette: az ország legjobb önkormányzatát építi.


Igaz, ez tulajdonképpen egy álláshirdetés, amire viszont konkrétan azért van szükség mert mindenki menekül a polgármesteri hivatalból. Ezt Erőss Gábor alpolgármester is alátámasztotta, amikor levélben arról értekezett, mennyire mérgező a légkör az önkormányzatban.

… a polgármesteri hivatalban nagy a fluktuáció, ami érthető figyelembe véve a polgármesteri és kabinetfőnöki dühkitöréseket, alázásokat, hiúságot és gőgöt, ami ezt a kört jellemzi

– írta Erőss Gábor.


De vissza Pikóhoz, aki most azokkal a díjakkal támasztja alá mennyire sikeres munkát végzett, amiket a baloldali körök egymásnak osztogatnak. Például a Smart Budapest-díj, amit Karácsony Gergelyéktől érkezett. 

Az önéletrajzokat és motivációs leveleket a legjobbonkormanyzat@jozsefvaros.hu e-mailcíme várják.

Comments


Hírek

bottom of page