top of page
  • rudolfbanyai

Augusztus 20.: ingyenes parkolás, zárva tart a Teleki piac

Az államalapítás ünnepe idén keddre esik, a hétfői munkanapot pedig korábban kellett ledolgozni, így négynapos munkaszüneti nap áll előttünk. Ebben az időszakban a parkolásért sem kell fizetni, a Teleki téri piac pedig augusztus 17-én, szombaton lesz csak nyitva.  

A Józsefvárosi Gazdálkodási Központ tájékoztatása szerint az Új Teleki téri piac augusztus 16-án és 17-én a megszokott munkarendben, azaz pénteken 7-17 óra között, szombaton pedig 6-14 között tart nyitva. Augusztus 18-20 között zárva tart.

A fővárosi üzemeltetésű Rákóczi téri vásárcsarnok pedig a megszokott munkarendtől eltérően csupán augusztus 20-án zár be. Augusztus 16-án, pénteken reggel 6 és 18 óra között várja a vásárlókat, szombaton 6 és 13 óra között. Vasárnap zárva tart, augusztus 19-én, hétfőn pedig szombati nyitvatartással üzemel. Ünnepnapon tehát zárva tart, és szerdától pedig a megszokott időben nyit újra.


A hétvégével kibővült ünnep idején a parkolásért nem kell fizetnünk Józsefvárosban. A kerületi parkolási igazgatóság azt írta:

augusztus 16-án üzemzárástól augusztus 21-én üzemkezdetig a fizetős parkolás szünetel.  

Ez azt jelenti, hogy pénteken a kerület belső parkolási övezetében este 22 órától, a középső részen este 20 órától, a kerület külső peremén pedig 18 órától ingyenes a parkolás egészen szerda reggel 8 óráig.

Comments


Hírek

bottom of page