top of page
  • rudolfbanyai

Alpolgármester: Pikó öntelt, dühkitörései vannak, csapnivaló városvezető

A címben szereplő jelzőkkel Erőss Gábor, párbeszédes alpolgármester illette Pikó Andrást. Az MSZP-sek egyenesen féregnek titulálják a polgármestert, és külön indulnak. Kocsis Máté szerint felmerül a kérdés: ha Pikó Andrásban a saját helyettesei sem bíznak, akkor a kerület polgárai miért szavazzanak rá?


A napokban tette közzé Simon György, a Szolidaritás polgármesterjelöltje azt a levelet, amelyet Erőss Gábor írt párttársának V. Naszály Márta I. kerületi polgármesternek.


Ebben arról értekezik a józsefvárosi alpolgármester, hogy Pikó jól kommunikál, de nem jó városvezető. „Öntelt, autorier, lobbanékony, következetlen, befolyásolható, folyton rángatja a kormányt” - írta Erőss Pikóról, hozzátéve, hogy a polgármesteri hivatalban nagy a fluktuáció, ami érthető figyelembe véve a polgármesteri és kabinetfőnöki dühkitöréseket, alázásokat, hiúságot és gőgöt, ami ezt a kört jellemzi. A párbeszédes alpolgármester szerint éppen ezért jogos az MSZP-sek frusztrációja, akik a levél kelte idején léptek ki a Pikót támogató frakcióból.


Erőss emellett arról is írt, hogy a szocialisták patkánynak, féregnek szokták titulálni Pikót, ő viszont marad a polgármester szűkebb körében, a momentumosok mellett, aminek viszont megkéri az árát. Ez az érdekből tákolt összefogás nem tartott tehát sokáig, csak kibukott, hogy bár Pikó kifelé mosolyog, a háttérben öntelt, gőgös és üvöltözik a munkatársaival.


Továbbá így már érthető az is, hogy Pikó – aki szerint széleskörű baloldali együttműködés áll mögötte – az erőszakos antifa Szikra Mozgalom támogatásában látja az utolsó reményét.


„Így társalognak tehát Józsefváros baloldali vezetői egymás között, eközben a kerület látványosan lepusztul. Hogy Pikó András csapnivaló városvezető, azt Józsefvárosban ma már mindenki tudja. Sokan még azok is, akik korábban rá szavaztak, mert úgy látják:
PIKÓ CSAK KISZOLGÁLJA GYURCSÁNYT ÉS NEM CSINÁL SEMMIT.
Pikó András ugyan szűkösen, de bizalmat kapott öt éve, amivel nem élt. Szemmel láthatóan meghaladta a képességeit Józsefváros fejlesztése, biztonsága és tisztasága. Rettenetesen sokat hazudott, és még öt év semmittevés után is úgy gondolja, hogy kommunikációs trükkökkel lehet vezetni egy nagy kerületet.”

– véli Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki eképpen összegzi a tényeket: egyik alpolgármestere, Szili-Darók Ildikó elindul a választáson ellene, a másik alpolgármestere, Erőss Gábor (Párbeszéd) pedig csapnivaló polgármesternek tartja. Értjük.Egy kérdés maradt csupán:

HA PIKÓ ANDRÁSBAN A SAJÁT HELYETTESEI SEM BÍZNAK, AKKOR A KERÜLET POLGÁRAI MIÉRT SZAVAZZANAK RÁ??

Az lesz a legjobb, ha június 9-én együttes erővel elzavarjuk, és újra rendet teszünk Józsefvárosban!

– fogalmaz Kocsis Máté.  


Comments


Hírek

bottom of page