top of page
  • rudolfbanyai

A világ legmenőbb helyei között van Palotanegyed

A nemzetközi TimeOut utazási magazin szerint a józsefvárosi Palotanegyed a világ legmenőbb helyei közé tartozik. Azt is megírták, hogy miket érdemes megnézni, kipróbálni, megkóstolni ebben a városrészben.

Rendszeresen listázza a legmenőbb helyeket a TimeOut magazin. A legújabb 38 helyszínt bemutató listájukra felkerült Palotanegyed is. Méghozzá a 31. helyre.


A lap felidézi a városrész múltját, amikor az 1800-s években lovaskocsin érkeztek a képviselők a parlament Nemzeti Múzeumban ülésező felső-, valamint a jelenleg Olasz Kultúrintézetként működő alsóházába. Kitér a múzeumkerti játszótérre, valamint az Auguszt cukrászdára, a Bródy Sándor utcai és Mikszáth Kálmán téri vendéglátóhelyekre és kortárs galériákra is.


Név szerint ajánlják többek között a török reggelizőt, a The Garden Cafe-t, a Kalóz lemezboltot és a Typo vintage ruhaboltot, a Molnár Ani Galériát, a Carbon borozót, a Főfotót, a Fecskét és a Lument, valamint a Jaromír a Templomhoz bárt, a Bródy House szálláshelyet, illetve az újranyitott Corvin Palace bevásárlóközpontban a Taste Hungary borszaküzletet.

Comments


Hírek

bottom of page