top of page
  • rudolfbanyai

A stadionstoppal kampányoló Jámbor nem érti, miért kell a focit összekeverni a politikával

Megszámlálhatatlan bejegyzést írt már eddig Jámbor András arról, hogy szerinte miért nincs szükség stadionokra, bírálva minden fronton a kormány sportpolitikáját. Az Európa-Bajnokság idejére viszont valami megváltozott. A lájkokra hajtó Jámbor most arról beszél, hogy milyen nagyszerű volt Kölnben a magyar válogatottnak szurkolni és milyen jó volt a stadionban a hangulat.  

Amikor csak tudott belerúgott Jámbor András a stadionépítés és a sporttámogatásba. A közösségi oldalán is kampányolt a sportcsarnokok, stadionok - atlétikai stadiontól kezdve a magyar válogatott otthonáig, azaz a Puskás Aréna - megépítése ellen. Most viszont a Európa-bajnokság   idején, amikor focilázban ég az egész ország, ő is változtatott a kommunikációján, méghozzá 180 fokos fordulatot vett.


Közösségi oldalán arról számol be, hogy kint volt a Magyarország-Svájc mérkőzés kapcsán három napot töltött Kölnben és milyen nagyszerű érzés volt a válogatottnak szurkolni. Leginkább a magyar szurkolók nyűgözték le, és a stadion hangulata! Nocsak, eddig éppen ezek ellen kampányolt minden erejét megfeszítve.

Megjegyezte, hogy két negatív élménye is volt, mert egyszer szúrósan néztek rá, illetve egyszer meglökdösték vélhetően olyan személyek, akik felismerték a szélsőbaloldali politikust, aki eddig a sport ellen agitálta híveit, mert az szolgálta az érdekét.


Jámbor a videóban ezek után azon elmélkedik, hogy miért kell a sportot összekeverni a politikával. Szerinte nem attól lesz valaki jó szurkoló, hogy jobb vagy baloldali. Majd a posztját egy öblös fideszezéssel zárta és jelezte, ő továbbra is szurkolni fog a válogatottnak.  

Comentarios


Hírek

bottom of page