top of page
  • rudolfbanyai

A mentősökre kennék a gyilkosságot a tettesek

Italozás során összeverekedett három barát egy józsefvárosi lakásban. A küzdelem annyira eldurvult, hogy egyikük meghalt. A két férfi egymást és a mentősöket hibáztatja.     

A Fővárosi Bíróság június 17-én tárgyalta az ügyet, amelyre a két börtönben lévő elkövetőt távmeghallgatáson keresztül hallgatta ki – számolt be a Bors. Az eset még 2022. októberében történt, amikor B. Gáborra bízta egy ismerőse a Kisfaludy utcai lakását. A helyszínen hamarosan megjelent két barát is, M. Sándor és R. Zoltán, majd elkezdtek italozni.


A három férfi több üveg bort, pezsgőt és vodkát ivott meg az este folyamán. Gábor és Zoltán összevesztek és verekedni kezdtek, amibe Gábor oldalán beszállt Sándor is, így már ketten ütötték-rúgták Zoltánt. Amikor megunták a verést, magára hagyták a sérült Zoltánt és elmentek lefeküdni. Másnap reggel a még mindig földön fekvő Zoltánról levették a piszkos ruháját és kimosták. Amikor az áldozat már furcsán hörgött, a végét járta, csak akkor értesítették a mentőket, akik hiába érkeztek ki percek alatt, Zoltán meghalt.


A meghallgatás során a két barát egymásra mutogatott. Sándor szerint ő nem nyúlt Zoltánhoz, sőt, még védte is őt. Gábor viszont máshogy emlékszik az estére. Azt állítja, Sanyi is ököllel verte Zolit.

Gábor még a mentősöket is megvádolta. Szerinte az újraélesztés során tört el Zoli bordája, és ez okozta a halálát. A lap szerint azonban ez nem igaz, hiszen mire a mentők kiértek az áldozat már halott volt és az újraélesztés során a szakemberek nem törnek bordákat.

Comments


Hírek

bottom of page